Referenser

20 april, 2016

Bamboo express – Västerås

Bamboo Express i Västerås arbetar ständigt med att skapa någonting utöver det vanliga och strävar alltid efter att överträffa kundens alla förväntningar. Kogi har levererat den utrustning som krävs för att det asiatiska köket ska komma till sin fulla rätt.

Bamboo Express
13 november, 2015

Le Croissant

För den som gillar kaffe finns mycket att välja på hos Le Croissant, bland annat klassiskt franskt presskaffe, espresso, caffè latte eller cappuccino. Självklart är maten inspirerad av det franska köket och tillreds på beställning vilket ger en bättre smak, en större upplevelse och mer värde för pengarna. På den effektiva och matiga menyn finns bland annat gourmetsallad, färsk pasta och grillade sandwichar. Le Croissant finns på en rad platser i Sverie, senaste etableringen är i Mall of Scandinavia.

Le Croissant
17 april, 2015

Coffeehouse by George – Globen

CHBG har serverat en smakfull upplevelse sedan 1997 då det första caféet öppnade i Stockholm. Idag gör CHBG Sverige till ett godare land med cirka 30 kaffehus. Målet är inte att bli störst – däremot att ge den största kaffeupplevelsen. Allt handlar om att göra livet lite godare, det är ju de stunderna vi minns och vill återuppleva. Kogi är mycket stolta över samarbetet med CHBG.

Coffeehouse by George
17 april, 2015

Långedrags värdshus – Göteborg

Långedrags värdshus har ett underbart läge med havsutsikt trots att det ligger bara 10 minuter från centrala Göteborg. Från ditt bord kan du följa kappseglingarna utanför, inseglingen till Göteborgs hamn eller njuta av solnedgången. Och du kan vara fullständigt lugn för att maten håller hög klass – Kogi har levererat köksutrustningen.

Långedrags värdshus
17 april, 2015

Fabriken – Malmö

Fabriken är Malmös nya mattempel med bar, loungedel, community tables men även intima bord för två. Fabriken ligger i den gamla textilfabriken på området och detaljer från den ursprungliga miljön har varsamt bevarats. Köksutrustningen är självklart av allra högsta klass.

Restaurang Fabriken
17 april, 2015

Grand Hotel Opera – Göteborg

Grand Hotel Opera – det personliga affärshotellet i hjärtat av Göteborg. I hotellets restaurang serveras frukostbuffé, lunch eller en härlig middag. Alla måltider intas i en avkopplande miljö som tillsammans med god mat fullbordar en lyckad matupplevelse.

Grand Hotel Opera
17 april, 2015

Levi´s coffeeroom

Levi’s coffeeroom är en underbar liten pärla i Örebros caféliv. Levi´s är beläget i Vågen galleria som erbjuder en fräsch och öppen miljö. Kogis ambition har varit att leverera den perfekta caféutrustningen för just Levi´s förutsättningar.

Levi´s coffeeroom
18 februari, 2015

Stranden – Stockholm

Gillar du mångfald i fråga om mat, dryck och miljö? Då kommer du att älska Stranden. Här finns något för alla smaker; en trerätters middag med utsökta viner i matsalen, en öl och något lättare i bistron, eller en svalkande drink i loungen en halv trappa upp. Vårt läge på Hornsbergs Strand är makalöst, med fantastisk utsikt. Här sitter man gärna ute varma vår – och sommardagar och ser solen gå ner – kanske med ett glas efter ett svalkande dopp i sjön. Stranden utlovar en totalupplevelse i form av god mat och dryck, en avkopplande och skön atmosfär och en miljö som få andra restauranger kommer i närheten av.

Stranden restaurang
18 februari, 2015

Pinchos – Örebro

APP-RESTAURANG? Jo, så är det faktiskt. På Pinchos har vi placerat bordsbokningen, menyn och beställningen av mat i en mobil-app och är Sveriges (om inte världens?) första app-restaurang. Gästerna beställer både mat och dryck via appen – helt i sin egen takt. Naturligtvis finns även ett gäng härliga medarbetare på plats, redo att stå till tjänst (eller bara vara lite trevliga) om behovet faller på.

Pinchos
5 februari, 2015

4e våningen – Örebro

Restaurang 4e våningen började med en dröm. Denna dröm har nu blivit sann – vår vision har blivit verklighet!
Vi har rätt koncept – en nyckelhålsmärkt restaurang i ett unikt och exklusivt utförande; rätt miljö – högt över stan med nya perspektiv på idrott, mat och hälsa. Vi har rätt inramning, rätt personal och rätt gäster – för du är ju på väg – eller hur?
Den bästa mat du kan få i en miljö som gjord för möten och visioner!

4e våningen
10 december, 2014

Örebro Saluhall

Örebro Saluhall är en mötesplats för alla som vill uppleva sann matglädje i en inspirerande miljö. Här kan du köpa hem fräscha råvaror från stolta handlare som gärna delar med sig av både kunnande och inspiration. Föredrar du att bli serverad en komplett middag, vällagad lunch, något gott att äta i farten eller ta med hem, finns något för alla smakriktningar.
Här finns också en Mat- & vinstudio där vi arrangerar allt från teambuilding kring spisen och provningar av mat och dryck till intressanta föreläsningar.

Örebro Saluhall
10 december, 2014

O´Learys – Trondheim

O’Learys’ story is a love story from Nantucket Island in Boston. It is the love story with Boston and the sports bars, the food, the culture and the woman who gave O’Learys its name. The people. The passion for sports. The green walls. The relaxing feeling. The traditional American food. The atmosphere. The Boston teams and their professional players. Traditions. The mixture of food, drinks, sports and people. The heartfelt and genuine. The romantic feeling. That is the common thread that holds O’Learys together.

O´Learys