Om Kogi

kogi_nytt

Vi har varit i branschen sedan 1940-talet
Det betyder att du kan lita på oss i alla lägen. Vi har genom åren samlat på oss mycket erfarenhet och byggt vår kompetens inom området restaurang och storkök. Vi är idag en av de ledande aktörerna på den nordiska marknaden inom restaurangköksutrustning

Vi finns nära dig
Vi har vårt huvudkontor i Örebro, men vi täcker hela Sverige med resande säljare. Vi har egna lastbilar och montagepersonal för maximal flexibilitet samt ett rikstäckande nät av servicefirmor för snabb service och support. Vi har en egen ritavdelning som kan ta fram myndighetsgodkända ritningar samt en serviceavdelning med omfattande reservdelslager. Detta gör oss till en effektiv, långsiktig och trygg samarbetspartner för alla Sveriges restaurangägare.

korvkille

Vår affärsidé
Kogi planerar, ritar och skapar moderna kök och inredningar till alla typer av storkök; restauranger, caféer, krogar, pizzerior och gatukök. Tack vare vår långa erfarenhet ska vi vara marknadsledande i Sverige. Produkterna vi säljer ska vara perfekt anpassade till kundernas specifika behov och hålla hög kvalitet. Våra kunder ska känna sig trygg med att Kogi är den långsiktiga partner som behövs för att kunden ska vara framgångsrik med sitt matställe.

Kogis vision
Att vara en långsiktig och trygg partner till alla Sveriges restaurangägare och hjälpa dem planera, skapa och driva de bästa helhetslösningarna för restaurangkök och inredning.